Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Змагання з кросфіту на Кам’янській Січі відбулись за підтримки херсонського підприємця

Участь у змаганні з багатоборства “Кросфіт” взяли військовослужбовці з усієї України. Були представлені команди зі Львова, Дніпра, Чернігова, Одеси, Харкова, Десни, Яворіва, Києва, Хмельницька, Кременчука, Полтави, Дрогобича, Вінниці, Херсонської та Київської областей.

Змагання відбулись за підтримки генерального директора НВП «5 element» Володимира Білого. Полковник, який пройшов Афганістан, вважає своїм обов’язком підтримувати історико-патріотичні заходи рідної Херсонщини.

«Я херсонець, патріот, козацького роду. Пройшов війну і закінчив службу у званні полковника. Як можна не підтримати Херсонщину? Ось такі заходи, як змагання військовослужбовців, і треба підтримувати. Думаю, що проводитимемо їх щороку», – прокоментував “Українському півднюВолодимир Білий.

Військові змагались у різних вправах: важка атлетика, пауерліфтинг гімнастика, гірьовий спорт, зарядка, стронгмен та інші вправи з використанням знарядь з різних дисциплін, в тому числі штанги, гантелі, гімнастичні кільця, перекладини, скакалки, гирі, лікарські м’ячі, пліо-бокси, гребні тренажери та різноманітні мати.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН