Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У прямому ефірі «Скіфії» звітуватиме департамент культури, туризму та курортів Херсонської ОДА

Цієї п’ятниці, 20 квітня, о 19:20 відбудеться звіт директорки департаменту культури, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації Світлани Думинської у прямому ефірі #Звіти_наживо суспільного мовника у Херсонській області — телеканалу «Скіфія». Протягом 52 хвилин Світлана Думинська звітуватиме про результати роботи департаменту за 2017 рік та відповість на запитання громадян та журналістів.

Під час прямого ефіру пані Думинська озвучить вирішені та нагальні проблеми сфери, виконані (та невиконані) обіцянки, відзвітує про витрати бюджетних коштів за минулий рік, представить міські програми розвитку культури, визначить завдання і пріоритети культурного розвитку Херсонщини, поділиться планами на 2018 рік.

Одне із ключових питань #Звітів_наживо: перспективи функціонування закладів культури в умовах децентралізації. Нагадаємо, що децентралізація – це процес передачі значних повноважень та бюджетних коштів від державних органів влади органам місцевого самоврядування таким чином, щоб якомога більше повноважень отримали ті органи, які найближче знаходяться до місцевої громади.

Поставити своє питання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Думинську та протягом прямого ефіру за телефоном студії (0552) 26 45 96, (066) 988 99 29.

 #Звіти_наживо — це всеукраїнський проект команди UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадського руху ЧЕСНО. Він покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

Такі інтерактивні звіти заплановані щомісяця до кінця року за актуальними на цей час темами:

Квітень — департаменти культури
Травень — організація оздоровлення дітей
Червень — ремонт доріг
Липень — голови ОТГ, мери малих міст
Серпень — реформа освіти
Вересень — медична реформа
Жовтень — початок опалювального сезону
Листопад — бюджети міст
Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.

UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН