Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський державний університет проводить в районах області профорієнтаційну роботу серед старшокласників

Найбільша вища школа Херсонщини розпочала низку зустрічей зі старшокласниками, їхніми вчителями та батьками усіх районів області та об’єднаних територіальних громад.

Мета масштабної роботи – донести вичерпну інформацію до всіх абітурієнтів про Херсонський державний університет і запросити їх до себе на навчання.

Вже відбулись зустрічі з учнями 10-11 класів шкіл Голопристанського району, населених пунктів Новокаховської міської ради та в Каховському районі.

Як повідомив проректор Херсонського державного університету Сергій Кузнєцов, на заході презентуються всі факультети вишу, умови проживання та дозвіллія студентів, надається інформація про особливості вступної кампанії 2018 року (терміни вступу, необхідна кількість балів тощо). Також для абітурієнтів студенти готують невелику концертну програму, щоб старшокласники змогли побачити, які можливості відкриває університет і для розвитку творчих здібностей.

На зустрічі в Каховці, яка відбулась в Будинку культури”Меліоратор” батьки, вчителі, учні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх хвилюють перед вступною кампанією. Це і щодо бюджетних місць, і міжнародної співпраці університету щодо подвійних дипломів, забезпечення стипендією та інше. 

Представники деканатів 12 факультетів вишу надали всім охочим друковані матеріали з вичерпною інформацією про університет. Поступово представники Херсонського державного університету відвідають всі райони області та об’єднані територіальні громади. Наступна зустріч відбудеться в Бериславі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН