Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У мера Нової Каховки два нових заступники

Новокаховська міська рада затвердила на посадах заступників міського голови Віктора Замкового, який до цього часу працював заступником директора комунального підприємства «Міський водоканал» та Олега Тарабаку, котрий очолював КП «Автоцентр».

За власним бажанням залишив посаду екс-заступник Сергій Давидюк. У цьому рішенні немає ніякого політичного підтексту, пояснив Новокаховський міський голова Володимир Коваленко. Посади чотирьох заступників передбачені у штатному розкладі виконавчої влади міста.

«До цього просто економили на одній ставці. Але зараз прийшло розуміння, що «не витягуємо». На заступника з гуманітарних питань будуть покладені дві важкі реформи – освіти й медицини, великий блок питань соціального захисту (на них передбачено 258 мільйонів гривень виплат). Є великий обсяг капітальних робіт (будівництво ЦНАПу), питання у роботі 19 комунальних підприємств міста: як зробити послуги більш якісними. Багато роботи у сільській місцевості, «земельні» питання, призов до ЗСУ… Не до всіх проблем доходять руки, не все можемо проконтролювати. Тому й прийнято рішення про призначення двох заступників, які й будуть займатись профільними напрямками», – прокоментував Володимир Коваленко.

Міський голова також повідомив про ротацію кадрів в апараті міської ради та серед директорів комунальних підприємств.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН