Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мінагрополітики оцінило внесок сільгоспвиробників Херсонщини у розвиток АПК держави

Керівника агропідприємства «Злато Таврії» Ігоря Йосипенка відзначено нагородою Міністерства аграрної політики України за високі досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу.

Одне з успішних сільгосппідприємств орендує землі у Бериславському районі, займається вирощуванням зернових і технічних культур.

Аграрний рік уже завершився і традиційно ми підбиваємо підсумки. 2017-го року понад 1 мільйон доларів додатково вкладені у розвиток господарства, збільшився банк землі на зрошенні, повернуто в обробіток через рекультивацію близько 100 гектарів, на яких близько 30 років розташовувались покинуті сади. Господарство виплатило повністю орендну плату всім власникам земельних наділів у повному обсязі. Закладено надійний фундамент для майбутнього врожаю. У сільгосппідприємстві є запас добрив на підживлення озимини та на посів ранніх зернових та олійних культур, насінням на весну господарство повністю забезпечене. А нагорода Міністерства АПК – це відзнака всьому колективу, де кожен з працівників відповідально ставиться до своїх обов’язківів і , звісно, любить працю на землі”, – прокоментував “Українському півдню Ігор Йосипенко.

Аграрії Херсонщини сподіваються на м’яку й сніжну погоду, щоб вдало перезимувати й отримати гарний врожай озимини.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН