Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Києві пройшов з’їзд “Громадянської позиції”

15 грудня, в Києві пройшов ХІІ З’їзд партії «Громадянська позиція», в роботі якого взяли участь керівники обласних партійних організацій та делегати з усіх регіонів України. Учасниками З’їзду було обговорено політичну ситуацію в країні.

«Я думаю, що настрій зараз на З’їзді має бути набагато кращий, ніж на попередньому З’їзді. Ми це заслужили і своєю роботою, і сприйняттям «Громадянської позиції» в суспільстві. Абсолютно об’єктивно. Давайте віддамо належне самі собі і тим керівним органам, які зараз звітують, що дуже непросто, вкрай складно в умовах, коли ми не перебуваємо в уряді, чи не маємо свого президента, чи не маємо фракції в парламенті, і, відповідно, маємо обмежені ресурси в усіх вимірах, збільшувати профіль нашої підтримки. Подивіться навколо, в нас партій в країні понад 300, які і близько не мають співставного з нашим результату. Тільки завдяки нашим зусиллям, на фоні критики, яка не припиняється, на фоні зневіри людей, довіра до «Громадянської позиції», насправді, не впала, а ще більше зміцнилася. Також є позитивні сигнали посилення нас людьми, які стояли осторонь партій і політики взагалі. Приходять люди з освітянського, медичного, волонтерського та інших середовищ. Це плюс усіх присутніх», – звернувся до делегатів З’їзду Анатолій Гриценко.

Голова Координаційної Ради Анатолій Гриценко, Голова Центрального виконавчого комітету Микола Нещадим, Голова ЦКРК Цибульський Віталій прозвітували про результати діяльності керівних органів партії за 2016-2017 роки та окреслили основні напрямки роботи на майбутнє.

Також делегати З’їзду затвердили необхідні рішення щодо переобрання керівних органів партії, включили нових членів до складу Ради та Координаційної Ради Партії та ухвалили зміни до статутних документів.

Рішенням З’їзду до складу Ради партії було включено нового члена, ним став представник команди «Громадянської позиції» на Львівщині, заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.

Також було затверджено склад Координаційної Ради партії, до якої увійшли Анатолій Гриценко, Ігор Новосад, Леонід Макул, Голова Львівської обласної партійної організації Анатолій Забарило, Голова Тернопільської обласної організації Петро Ландяк, Голова Волинської обласної організації Сергій Чуріков та Голова Івано-Франківської обласної організації Микола Ладовський.

Громадянська позиція

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН