Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти подарували картини херсонським волонтерам

У кіноконцертній залі „Ювілейний” відбулись урочисті збори до Міжнародного дня волонтерів. Захід розпочався із загальної молитви за Україну, яку провели капелани.

За останні три роки кількість людей, що добровільно й безоплатно працюють у різних сферах заради розвитку суспільства і допомоги конкретним людям, значно збільшилась. Почалось все з воєнних подій на Сході країни і нині діють громадські об’єднання, що доставляють найнеобхідніше на лінію фронту, допомагають учасникам АТО і родинам загиблих. Їм дякували представники влади міста й області, пересічні херсонці, які цінують волонтерський труд.

Хочу подякувати усім волонтерам. Ви – щасливі люди, бо у вас велике серце, ви даєте надію тим, хто її втрачає, ви тримаєте країну на своїх плечах і є прикладом, в тому числі, і для влади у служінні людям. Зичу вам, що усі ваші добрі справи повернулись до вас сторицею”, – сказала у виступі секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Від депутатського корпусу Херсонської міської ради Олена Борисівна вручила подяки за волонтерську діяльність представникам Кримськотатарського культурно-спортивного центру “Куреш” та його підрозділу “Радіо “Куреш”, колективу „Кулінарної сотні Херсонщини”.

За особистий внесок у діяльність заради соціального та економічного розвитку відзначені Оксана Погомій, Ольга Цілинко, Марина Маркіна та Ірина Ханікова. Волонтерам були вручені дитячі картини.

Другий рік поспіль волонтери отримують живописні дипломні роботи учнів Художньої школи. Картини із зображенням пам’яток історії та культури Херсона поповнять їхню колекцію.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН