Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вікторію Москаленко відзначили почесною грамотою

Вікторію Москаленко відзначено почесною грамотою Ради Національних спільнот України .

Голова Ради Старійшин Ради національних товариств Миколаївської області Мурад Каймаразов вручив голові Миколаївської обласної ради Вікторії Москаленко почесну грамоту Ради Національних Спільнот України за вагомий вклад у збереження і взаємозбагачення культур народів України, за плідну просвітницьку діяльність та високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського фестивалю національних культур “Дружба”.

Нагадаємо, фестиваль національних культур “Дружба” тривав на Миколаївщині з 20 по 24 вересня. Захід відбувався у рамках обласної національно- культурної програми “Збереження та розвитку етнічної, культурної та мовної самобутності національних меншин у Миколаївській області.

21-го вересня у Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. О. Гмирьова відбулась презентація 6-го випуску альманаху “Мова рідна, слово рідне”. Його видання стало можливим за сприяння депутата Верховної Ради України Бориса Козиря, депутата Миколаївської обласної ради Хасана Гемаєва та ТОВ МП ” Термінал Укрхарчозбутсировина”. Примірник альманаху Мурад Каймаразов теж передав Вікторії Москаленко.

“Рада національних товариств Миколаївської області чимало робить для укріплення миру, налагодження взаєморозуміння та взаємоповаги між всіма етнокультурними меншинами. Це сприяє єдності нашого полікультурного регіону.. Депутатський корпус Миколаївської області підтримував, і у майбутньому буде підтримувати організаторів фестивалю “Дружба””,- заявила голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН