Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині відкрито сучасний навчально-виховний комплекс

Більше 30 дошкільнят села Берізки Кривоозерського району стали відвідувачами новоствореного навчально-виховного комплексу. На присвячене першому дню роботи НВК свято до вихованців, батьків та педагогічних працівників  завітали численні гості: друзі, партнtри, представники влади.

Свято розпочалося покладанням квітів до меморіальної дошки загиблого в АТО захисника України Олександра Галущинського, ім’я якого носить НВК. Слова подяки присутнім ініціаторам створення навчально-виховного комплексу висловили батьки, вихованці дитячого садка та директор Березківської ЗОШ І-ІІ ст. на базі якої утворено НВК Олександр Бермас, який зазначив, що відкриття дошкільного навчального закладу мешканці села очікували більше 20 років. За його словами, якщо на початок робіт було близько двадцяти бажаючих відвідувати дошкільний заклад, то після того, як батьки побачили у яких чудових умовах будуть перебувати їхні діти, кількість вихованців збільшилася майже вдвічі.

  Маленькі вихованці НВК отримали на свято ще один подарунок – новий  телевізор від депутата обласної ради. Після урочистого відкриття батьків та гостей запросили на екскурсію до новоутвореного навчального-виховного закладу.

Прес-служба Миколаївської обласної організації
Української Народної Парті

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН