Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонець повідомив про факт корупції у «Херсонському обласному центрі громадського здоров’я»

Ігор Поддубченко, який є помічником народного депутата, на Фейсбуці виклав своє звернення до нардепа Паламарчука М.П., де просить розібратися із фактами корупції у комунальному закладі Херсонської обласної ради «Херсонський обласний центр громадського здоров’я».

Херсонець пише про те, що разом із сином намагався пройти у закладі медогляд:

 – Мій син Поддубченко Владислав Ігоревич є професійним спортсменом з тайського боксу, має численні нагороди та звання, зокрема – чемпіон світу з тайського боксу серед юніорів, неодноразовий чемпіон України та Херсонської області з даного виду спорту. Крім цього він також почав професійно займатись баскетболом. Оскільки йому необхідно було пройти чергову медичну комісію 19.09.2017р. ми приїхали до вищезазначеного комунального закладу, – повідомляє помічник народного депутата.

Але у реєстратурі, з незрозумілих причин, повідомили, що медогляд можна пройти аж у лютому наступного року, при цьому, зі слів Ігоря Піддубченка, працівники комунального закладу натякали, що прискорити процес можливо за допомоги хабаря. Тому разом із сином він був змушений піти до керівника закладу, депутата Херсонської обласної ради від ПП «Самопоміч» Ромаскевича Юрія Олексійовича. Конструктивної розмови не вийшло:

 – Ромаскевич Ю.О. пояснив, що це питання можливо вирішити за однієї умови, якщо я запишусь до реєстратури – при цьому показав мені характерний жест рукою (потер великий палець об вказівний). Зрозумівши, що від мене вимагають хабара я пішов до виходу з кабінету, сказавши при цьому, що хочу розібратись у цій ситуації. Ромаскевича Ю.В. обурила моя поведінка (я так зрозумів моя відмова від дачі хабара), він почав на мене кричати, ображати, вказувати, що мій син взагалі не пройде комісію, – пише Ігор Піддубченко.

Насамкінець херснець просить розібратися у ситуації народного депутата Паламарчука і резюмує, що Ромаскевич Ю.О. своїми діями гальмує розвиток спорту у Херсоні.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН