Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Висміювання народних депутатів – це нівелювання вибору народу, – Олександр Співаковський

Оцінка діяльності парламентарів завжди потрібна. Аналіз, вказування недоліків і шляхів їх виправлення – складові критики. Інша справа, коли «критик» вдається до особистих образ, звинувачень, які не мають під собою підґрунтя. Як ставиться до критики народний депутат Олександр Співаковський розповів в ефірі херсонського телеканалу.

«Критика завжди була і є. Також це входить у політику нашого північного сусіда: щоб знищити парламентаризм в Україні, потрібно постійно повторювати, що народні депутати – це люди, які живуть лише власними інтересами, невігласи, вибачте, «клоуни». Таким чином зневажаються виборці, які обрали свого представника в парламент», – прокоментував Олександр Співаковський.

Обов’язок народного депутата – захищати права і свободи опосередковано: через поліпшення і зміну законодавства вирішувати загальнодержавні проблеми і проблеми кожного громадянина. Інший вектор діяльності – робота на своєму виборчому окрузі і вирішення нагальних проблем жителів.

«Народні депутати можуть впливати на Кабмін для вирішення місцевих проблем. Так, ми, наприклад, зустрічались з Херсонським міським головою з приводу переселення мешканців з будинків «гнучкої схеми». Це також – частина діяльності народних депутатів від Херсонщини. І критику потрібно сприймати спокійно, але висміювання народних депутатів – це нівелювання вибору народу. Депутата, який не виправдав сподівань, через 2 роки вже не підтримають. І все ж іншого шляху, крім парламентаризму, в Україні немає», – додав народний депутат.

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. Пане Олександр, який “вибір народу” через закриті списки? Мені здається, непристойно з Вашого боку намагатся зробити дурнів з виборців.

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН