Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Милівській школі зустріли 1-е вересня і отримали подарунки

Про те, як проходить свято 1-го вересня в одному з куточків Херсонщини, на Фейсбуці розповів депутат Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко:

 – Сьогодні мав честь розділити чудове хвилююче святе — День Знань з школярами Милівської загальноосвітньої школи Бериславського району. Усім, хто в цей День прийшов до школи здобувати знання, побажав: рости здоровими, досягати високих результатів у навчанні та завжди бути активними у громадському житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками.

Звичайно, в цей день особлива увага першокласникам, а їх в цьому році – аж 18 учнів! Окреме, велике спасибі вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління, формування у дітлахів високої патріотичної свідомості, почуття любові до України! Постать учителя важлива у формуванні громадянина України, який створюватиме майбутнє українського народу. Моя пам`ять збергігає і образ вчителя, і шкільні роки. Сьогодні з великою любов’ю складаю шану своїй незабутній першій учительці Ганджарі Лідії Петрівні та класному керівнику Любимовій Світлані Петрівні. Мені пощастило навчатись у найкращих вчителів Камишанської СШ 26.

Але в гості з пустими руками не ходять, тому цього разу подарував учням Милівської середньої школі 20 сучаних парт зі стільцями та доклав максимум зусиль, аби наші учні отримали новенького автобуса!
Доки лунатиме сміх в сільських школах , доти житиме село! А значить є мабутнє в України!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН