Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Завтра у Херсоні відбудеться суд над депутатом, який вирішив, що він Майк Тайсон

На Фейсбуці на сторінці “Самооборони Херсона” активістка Інна Усачова повідомила, що завтра у Херсоні відбудеться суд над Олександром Власовим, який нині є депутатом Дніпровської райради у місті Хесроні і представляє політичну партію “Опоблок”. Суд відбудеться 0 9-ій годині ранку в міському суді в 704 кабінеті. Суддею буде Ю.Бойко:

 – Добровольці Херсонської Народної Самооборони, патріотичні громадські формування та патріоти України!!! Завтра, 25 липня, о 9:00 в міському суді в 704 кабінетті, суддя Ю.Бойко розглядатиме справу про відкушений шматок людського вуха депутатом Дніпровського “Опоблоку”, а тепер вже й директором фірми “Радуга”, яка виконує якісь замовлення департаменту ЖКХ – О.Власова.

Громадянин, який так рветься судити чужі гріхи ,в своїх не те що ніяк не розбереться, але ухиляється від того, що вчиняє публічно серед білого дня в центрі міста. Про те, чи нормально відкушувати людську плоть не на часі, мова про відповідальність.

Приєднуйтесь!

Суд відбудеться з приводу інциденту, який стався у 2015 році. Тоді депутата Власова звинуватили у тому, що він вчинив напад на голову ГК “Азов”, намагався відкусити йому вухо та видавити пальцями очі.

Олександр Власов
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН