Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Скандал в Одесі: позицію директора театру може зайняти організатор мітингів Партії регіонів

В Одеській ОДА на  посаду директора та художнього керівника Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василько хочуть призначити колишнього члена Партії регіонів та организатора партійних заходів Владислава Станкова.

Про це «Мегафону» повідомили джерела в театральних колах Одеси.

«24 липня в Управлінні культури Одеської ОДА, відповідно до закону України про порядок призначення керівників театрів, відбудеться засідання конкурсної комісії з виборів директора-художнього керівника Одеського академічного українського музично-драматичного театру ім. В. Василько. Серед 4-х претендентів — чинний керівник театру, що успішно керує їм понад 30-ти років — Народний артист України Ігор Равицький, а також скандальний екс-регіонал — колишній депутат облради від Партії Регіонів Владислав Станков. Станков відомий перш за все тим, що під час управління Одеської ОДА Едуардом Матвійчуком, за президентства Віктора Януковича очолював Одеське обласне управління культури, і в робочий час організовував проплачені мітинги Партії Регіонів, зганяючи на них студентів. Також він возив їх на столичні акції Партії Регіонів», — розповіло джерело.

Крім того, за освітою Станков — лікар-венеролог.

Джерело також повідомило журналістам, що конкурсна комісія у складі управління культури ОДА сформована таким чином, що до її складу входять колишні підлеглі Станкова, і є інформація, що призначення вже справа вирішена.

Одеський активіст Сергій Стерненко у Facebook наводить навіть фото Станкова під час подій Антімайдану в Одесі.

Засідання конкурсної комісії має відбутися у понеділок. Стерненко запрошу громадськість відвідати комісію та проконтролювати як відбудеться конкурс.

Громадське радіо

Поділитись публікацією

2 коментарі

  1. Скоро подойдет очередь и сопливого бандерлога стервенко.Недолго осталось тупому стаду выёживаться.

  2. Это показательно! Украинским театром может управлять любой венеролог. Или ПРоктолог…. Помнится там был выпущен спектакль “Каръера Артуро Уи”, который благополучно был снят со сцены в бытность Ющенка. Там четко прослеживалась история власти в Одессе. С молчаливого согласия прежнего деректора работа актерского коллектива и итальянского режиссера пошла в мусорную корзину. Кстати, Игорь Равицкий уже одно время был директором.Ему в помощь хорошего хозяйственника- и театр имеет шанс возродиться…. может даже отремонтироваться…

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН