Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У селі Вільне на Херсонщині дітям тепер є де займатися спортом

У селі Вільне відбулося багато змін. Протягом 2016 – 2017 років було проведено капітальний ремонт крівлі та замінено вікна на енергозберігаючі сільського будинку культури. На роботи витрачено більше 800 тис.грн. з сільського бюджету.

Спортивний зал Вільненської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів також багато років потребував капітального ремонту. Близько 17 років спортзал не експлуатувався. Навесні 2017 року було завершено ремонтні роботи по відновленню та реконструкції спортивного залу школи, на які було витрачено 140 тис.грн. Крім того на 10 тисяч гривень було придбано спортивний інвентар.

Кошти надані ТОВ «Відродження», а саме засновником товариства Волковим О.Ф. та директором ТОВ «Відродження» Повлішом В.М. Вільненській сільський голова, Куріна Світлана Василівна, регулярно виділяла своїх працівників, транспорт та інструмент сільської ради для ремонтних робіт у спортзалі.

Завдяки спільним зусиллям, збулась багаторічна мрія школярів, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Це інвестиція у майбутнє, у розвиток дітей, їх фізичне здоров’я. Не забули і про малечу. В кінці 2016 року, за кошти сільської ради, в селі було облаштовано дитячий майданчик. На роботи витрачено 44 тис.грн. із сільського бюджету. Тепер жителі села можуть відпочити разом з малечею на майданчику. Ще багато змін на краще чекає на мешканців села Вільне.

 

Нижньосірогозька РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН