Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Митний експеримент» оцінять автомобілісти на дорогах Херсонщини

Херсонська митниця у всеукраїнському рейтингу на першому місці з обслуговування у єдиному вікні.

Суттєво покращили херсонські митники і інші показники у всеукраїнському рейтингу. А раніше, навіть, плани надходжень до бюджету не завжди виконували. Зараз вже рахують і перевиконання. А його обіцяють в уряді спрямувати на ремонт та будівництво місцевих доріг.

«Кожне перевиконання йде на ремонт саме херсонських доріг. Це важливо, і відповідально, бо це покращення інфраструктури в регіоні», – прокоментував на зустрічі з громадськістю Михайло Заклінський, в.о. начальника Херсонської митниці ДФС.

Щоправда, також уточнив, що завдяки перевиконанню плану отримують премії та гарні зарплати і працівники митниці. А з їх зарплати йде податок на фізичні особи теж до місцевих бюджетів. Продовжуючи конструктивний діалог, в.о. начальника Херсонської митниці ДФС Михайло Закалінський закликав бізнес – спільноту області долучитися до дієвої практичної роботи по реалізації «Митного експерименту» щодо ремонту дорожньої інфраструктури в області та запросив суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності до активної співпраці по митному оформленню товарів на території саме Херсонської митниці ДФС.

Це надасть можливість спрямування 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних індикативних показників надходжень митних платежів на додаткове фінансування для реконструкції автодорожньої інфраструктури. І як результат – забезпечити нову якість доріг та безпеку автомобільного руху на туристичній Херсонщині.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН