Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Львівського університету завітала молодь із Нової Каховки

Львівський університет відвідали школярі та вчителі Новокаховської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 1 Херсонської області.

Для гостей із південної України у Дзеркальній залі Університету організували профорієнтаційну зустріч, в якій узяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, професор Ярослав Гарасим, відповідальний секретар Приймальної комісії Університету Андрій Гукалюк і провідний спеціаліст Інформаційно-аналітичного і профорієнтаційного центру Юрій Горблянський.

Професор Ярослав Гарасим зупинився на окремих етапах багатої на події історії Університету, а також акцентував увагу на важливості вибору місця навчання для абітурієнта, адже, наголосив він, обираючи вищий навчальний заклад, людина здебільшого визначає свою подальшу долю, майбутню траєкторію життєвого шляху. Також проректор розповів про багаті науково-академічні традиції та широкий спектр освітніх послуг і можливостей для здобуття вищої освіти, враховуючи, зокрема, інтенсивну міжнародну співпрацю Університету з науковими інституціями країн майже всіх континентів.

Відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Гукалюк докладно окреслив основні аспекти правил цьогорічної вступної кампанії та величезні можливості здобуття вищої освіти у Львівському університеті, розтлумачив гостям, як коректно подавати 9 можливих електронних заяв і як із цілковитою відповідальністю вказувати пріоритети, які теж можуть відіграти визначальну роль у вступі.

Надалі представники Університету відповіли на численні запитання гостей.

Після зустрічі новокаховські школярі і вчителі відвідали Музей історії Львівського університету і Зоологічний музей ЛНУ ім. Івана Франка.

Новокаховская ООШ №1

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН