Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підлеглому Мангера вручать протокол про адмінпорушення

Регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини вручить два протоколи про адміністративні правопорушення директору комунального підприємства «Херсонський психоневрологічний будинок-інтернат» Борису Шутікову.

Директора психоневрологічного диспансеру, що у Комишанах, Бориса Івановича Шутікова більше бачать при перетині кордону, аніж на робочому місці. Робота, зрозуміло, вимагає неабияких фізичних і душевних зусиль, бо працювати доводиться з людьми, що мають порушення психіки. Тож, релаксувати директор воліє за кордоном.

Громадська організація «Об’єднання народного контролю», керуючись Законом України “Про доступ до публічної інформації”, даремно намагалась отримати дані про рівень заробітної плати й декларації керівника. Голова відокремленого підрозділу «Народного контролю» Олександр Максименко звернувся зі скаргою до Уповноваженого з прав людини.

У листі-відповіді, підписаному представником Уповноваженого з питань дотримання права на інформацію та представництва в Конституційному Суді України Іриною Кушнір, йдеться про те, що провадження за зверненням громадської організації триває.

Протокол про адміністративне порушення тягне за собою накладення штрафу. Цікаво було б дізнатись, чи знає голова обласної ради Владислав Мангер про факт притягнення до адміністративної відповідальності свого підлеглого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН