Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Я всебічно підтримую Валерія Синявського як голову Херсонського обласного осередку партії, – Анатолій Гриценко

Про це лідер «Громадянської позиції» заявив журналістам під час одноденного візиту до Херсона. На запитання журналістів про зміну керівника партійної організації в області, Анатолій Гриценко відповів, що це звичний процес у партії.

«Алла Родіонова сама вирішила зняти із себе обов’язки. Вона залишається членом ради обласної організації, а Валерій Синявський виявив готовність її очолити. Ми підтримуємо його всебічно, бо у нас працює соціальний ліфт. «Громадянська позиція» – незвична партія у тому сенсі, що ми не отримуємо централізоване фінансування від держави. Там йде боротьба за те, хто очолить потоки. У нас треба просити людину очолити організацію на місцях, бо на нього покладається багато обов’язків (знайти офіс, встановити комп’ютер, забезпечити зв’язок з людьми). Де зараз 1,5 мільйони регіоналів? Чому захищати Юлію Тимошенко від ув’язнення при 600 тисячах партійців прийшли дві сотні бабусь? Тобто вступити в нашу партію – нормальний щирий поклик тих, хто хоче чогось іншого», – відповів Анатолій Гриценко.

За останніми соціологічними дослідженнями, «Громадянська позиція» має підтримку 10,2% респондентів. На питання про вибори Президента, за умови якби вони відбувались найближчим часом, за лідера партії віддали б свої голоси 11,8% опитаних. Анатолія Гриценка випереджає у цьому списку лідерка «Батьківщини». Хоч за рівнем довіри до політиків, Гриценко – на першому місці рейтингу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН