Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка – 4-а у рейтингу соціально-економічного розвитку районів та міст Херсонщини за підсумками І кварталу

Згідно з рейтинговою оцінкою соціально-економічного розвитку Херсонської області за І квартал 2017 року оцінювання районів та міст обласного значення здійснювалось по 20 показниках, з них по 13 показниках місто Нова Каховка, по ранжуванню за всіма показниками посіло 4 місце, повідомляє сайт НК Онлайн.

Так, за напрямками:

  1. Економічний розвиток:
  • 4 місце – обсяг реалізованої промислової продукції у розрахунку на одну особу населення (8454,2 грн);
  • 2 місце – обсяг виконаних будівельних робіт у розрахунку на одну особу населення (107,8 грн.);

–   2 місце – темп зростання (зменшення) обсягу прийнятого в експлуатацію житла, відсотків до відповідного періоду попереднього року (44,2%).

  1. “Інвестиційний розвиток та зовнішньоекономічна діяльність”:

– 4 місце – обсяг капітальних інвестицій (крім інвестицій з державного бюджету) у розрахунку на одну особу населення наростаючим підсумком з початку року (486,2 грн.)

– 2 місце – темп зростання (зменшення) обсягу прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу), відсотків до обсягу на початок року (100,7%);

– 3 місце – обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) у розрахунку на одну особу населення наростаючим підсумком з початку інвестування (110,6 дол.США).

  1. Фінансова самодостатність:

– 3 місце – темп зростання (зменшення) доходів місцевих бюджетів (без трансфертів), відсотків до попереднього року (140%);

– 3 місце – доходи місцевих бюджетів (без трансфертів) у розрахунку на одну особу населення (0,797 тис.грн.);

– 4 місце – темп зростання (зменшення) податкового боргу за грошовими зобов’язаннями платників податків без урахування податкового боргу платників податків, які перебувають у процедурах банкрутства або щодо яких судом прийнято рішення (постанову) про зупинення провадження у справі, відсотків до початку року (122,3%).

  1. Ефективність ринку праці”:

– 4 місце – середньомісячна заробітна плата одного працюючого (3817,3 грн. за 2016 рік);

– 4 місце – темп зростання (зменшення) середньомісячної заробітної плати, відсотків до відповідного періоду попереднього року (113,5% за 2016 рік);

– 1 місце – сума заборгованості з виплати заробітної плати, відсотків до фонду оплати праці за останній місяць звітного періоду (0,3% – заборгованість на 1 квітня 2017 року до фонду за грудень 2016 року).

  1. “Відновлювальна енергетична та енергоефективність”:

– 1 місце – частка оснащення багатоквартирних житлових будинків побутовими приладами теплової енергії, відсотків до загальної кількості багатоквартирних будинків, які підлягають оснащенню (100%).

 

Відділ економічного розвитку та торгівлі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН