Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон з робочим візитом відвідав Анатолій Гриценко

Сьогодні, 18 травня, в обласному центрі голова координаційної ради політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко зустрівся з представниками ЗМІ.

«Такої корупції в Україні не було навіть за часів Януковича», – розпочав прес-конференцію Анатолій Гриценко.

Під час прес-конференції було обговорено найактуальніші питання, які наразі постали перед громадянами України та які є найбільшою загрозою в існуванні та розвитку нашої держави. В обговоренні питань також взяв участь голова Херсонської обласної організації політичної партії «Громадянська позиція» Валерій Синявський.

Олігархат

Політик зазначає, що олігархат, який в сьогоднішній Україні зазнав нечуваних масштабів, має бути знищений, як клас.

«Україна повинна забути це слово взагалі, і цих особистостей зокрема. Тому що це – лежачий поліцейський на шляху розвитку, який стримує соціальні ліфти, зміни соціальної еліти, який посадив країну на субсидії (майже 70%) і замість того, щоб будувати суспільство громадян будується те ж саме, що й у Росії – тотальна залежність від влади.

Олігархат має бути знищеним, як клас, і дуже прикро, що одним із олігархів є Президент. Тому всі ці заклики до деолігархізації вмерли з обранням Президента Порошенка», – сказав голова координаційної ради політичної партії «Громадянська позиція».

Корупція

«Ви знаєте, такого не було навіть за часів Януковича та Кучми, коли вже на кожній Міжнародній зустрічі Україну згадують, як одну з найбільш корумпованих держав. І це після Майдану!», –продовжує політик.

Анатолій Гриценко підкреслює, що така корумпована ситуація в країні підриває довіру громадян до своєї держави. Підриває довіру пересічних українців, довіру тих, хто наразі сидить в окопах, тих, хто чекає своїх близьких вдома, тих, хто їх не дочекався…

«Хтось скаже, що з корупцією важко боротися… Легко! Але за однієї умови! Якщо боротьба з корупцією починається з першого крісла країни. Об̕ єктивно ми можемо визнати, що для інституційного майбутнього зроблено: створення НАБУ, попереду створення антикорупційного суду і т.д.

Що суттєво б допомогло зараз? Особливо, коли судді отримують захмарні зарплати, пенсії, особливо в порівнянні з тим, що отримують звичайні громадяни. Немає ключового – покарання!», – сказав Анатолій Гриценко.

Тарифи

«Абсолютно необґрунтовано, абсолютно безвідповідально, абсолютно в інтересах олігархів підняли захмарно тарифи геть на все і продовжують це робити. Вода, енергія, газ, зараз знову виникає питання абонплати за газ, потім за електрику, потім за каналізацію, за телевізійний кабель, за інтернет, за газон біля будинку, за асфальт біля будинку, потім буде за повітря… Що тільки не вигадують…

Я хочу, щоб всі розуміли в інтересах кого це робиться. Ці тарифи призначає Національна комісія регулювання енергетики і комунальних послуг, яку очолю Дмитро Вовк і сидять там вовки…

В 25 років його призначили указом Президента Порошенка в грудні 2014 року. Незаконно! Єдине його місце роботи після університету – представник компанії «Рошен» в Російській Федерації. І це під час війни.

І цього хлопчину посадили регулювати тарифи. Чим це закінчилося? Такого ще не було! Щоб майже 70% людей сиділи на субсидіях.
Субсидії подаються, як здобуток. Ми вважаємо це катастрофою! Субсидія – це суспільство рабів. Люди залежать від влади!», – підкреслив Анатолій Гриценко.

Він також зазначив, що Україні вкрай необхідні реформи, але не ті, які начебто проводить Уряд. Йдучи на вибори Президента України Петро Порошенко заявляв, що проведе біля 62 реформ!

За словами Анатолія Гриценка – це просто смішно, таку кількість реформ неможливо провести, що й видно сьогодні. Гриценко підкреслив, Україні конче необхідні реальні реформи: судова, енергозбереження, силового блоку.

Херсонцы

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН