Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Профорієнтаційний центр «Данила» провів у Херсоні день відкритих дверей

Цей захід було приурочено до дня створення центру і на нього запрошено школярів з різних навчальних закладів міста, аби провести декілька занять зі “світу професій” . “Працювали з учнями 7-х та 8-х класів. Майже 90 школярів із зацікавленням слухали, як будувати своє професійне майбутнє, що таке професійний план. Ми разом переглянули фільм, проаналізувавши, яку мету ставили його герої перед собою, аби досягти успіху. Сьогодні перед сучасним підлітком відкриваються безмежні можливості і він повинен скористатись цим шансом. Тим більше , іноді, навіть, не важливо, чи є кошти на освіту у батьків. Якщо у випускника є конкретна мета, то він її обов`язково досягне“, – підкреслила керівник профорієнтаційного центру Світлана Кіхтенко.

У ході круглого столу, в якому взяли участь і батьки, учасники висловлювали свої думки про професійне навчання своїх дітей, перспективи кар’єри, про хобі та інше. Запропонували також провести відкритий круглий стіл серед більшого числа учасників та батьків, кому цікава ця тема.

Восени ми поінформуємо про цей захід. Хочеться нагадати, що центр працює впродовж літа, будемо раді допомогти кожному, хто хоче визначитись з майбутньою професією“, – підкреслила Світлана Кіхтенко.

Наприкінці зустрічі було розіграно подарунковий сертифікат.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН