Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У передмісті Херсона вітали із 72 річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У селищі Інженерне вітали ветеранів із 72-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Вшанувати пам`ять воїнів прийшли херсонські депутати Юрій Рожков і Галина Лугова.

В урочистостях взяв участь і селищний голова Інженерного Олег Кіцун. Було багато спогадів, поздоровлень та суму за загиблими!

Зі словами вітання та подяки звернувся до присутніх ветеранів депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков: “Дорогі ветерани! Сердечно вітаємо вас із всенародним святом – Днем Перемоги! У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку. Свята пам’ять про Другу світову війну залишається з нами, як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу України. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага“.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН