Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ПрАТ «Херсон-Діпромісто» відбулись збори акціонерів

Щороку акціонерне товариство до 30 квітня має провести збори акціонерів, на яких заслуховують фінансовий звіт та обирають керівні органи. Збори акціонерів «Херсон-Діпромісто» відбулись за наявності кворуму, тому можуть вважатись правомочними.

Одне з найстаріших підприємств міста (рік заснування – 1944) здійснює діяльність у сфері архітектури. У статутному капіталі має більше 5,5 мільйонів акцій (голосів).

Учасники зборів обрали керівний склад наглядової ради і прийняли фінансовий звіт діяльності за 2016 рік. Він був вдалим для товариства, сума чистого прибутку виросла втричі.

«Підприємство планово розвивається. Обсяг виконаних робіт у грошовому вимірі збільшився на 70%, прибуток зріс на 290%. Нам вдалось сформувати портфель цікавих замовлень – проектування житлових будинків, розробка Генеральних планів населених пунктів, підготовка детальних планів територій. Ми вперше за багато років прийняли рішення про виплату дивідендів для акціонерів», – розповів голова правління ПрАт «Херсон-Діпромісто» Андрій Бабенко.

Серед останніх завершених проектів «Херсон-Діпромісто», які вже пройшли експертизу – генеральний план і зоннінг Зеленівки, коригування проекту Будинку культури у Скадовську та зовнішніх мереж у мікрорайоні 4-А Таврійський.

Також підприємство завдяки системі Prozorro перемогло у тендері та отримало замовлення від “Украероруху” на коригування проекту будівництва поліклініки у Міжнародному аеропорту “Бориспіль”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН