Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

П’ятеро новокаховчан вирушили на передову

Нещодавно, в середині лютого  п’ятеро новокаховчан  з підрозділу «Ніхто крім нас»   вирушили до Навчального центру Української Добровольчої Армії для проходження вишколу, повідомляє НК Онлайн.

І ось, після  місяця  наполегливих занять та тренувань, вони направлені в  роту Чорний Туман 8 окремого батальйону Аратта. Забирали бійців з Навчального центру і проводжали їх на передову командир УДА в Херсонській області Дмитро Діновський, радник міського голови з питань АТО та громадських організацій Руслан Агаєв і керівник ГО «Ніхто крім нас» Володимир Арнаут.

Нині військові  проходять службу  на передовій, неподалік від Широкіно. «Усі наші хлопці вже заступили на свої пости. Налаштовані рішуче, позитивно. Отримавши необхідні теоретичні й практичні  знання з військової справи, маючи власний досвід, вони готові боронити мир і незалежність Батьківщини», – розповів В. Арнаут.

Бійці висловлюють вдячність настоятелю  церкви  Св. Миколая УАПЦ  М. Щуцькому, який надав їм допомогу, в тому числі  від прихожан. До речі, саме ці хлопці, у  такому ж складі, допомагали заклади фундамент дзвіниці цієї церкви. Відтоді вони постійно підтримують зв’язок з духовенством, яке, в свою чергу, не забуває про них. Крім того, військові та ГО «Ніхто крім нас» висловлюють подяку за  матеріальну допомогу херсонському підприємцю Садіяру Мамедову, який не з чуток знає про  війну,  оскільки в 2014-у сам боронив  цілісність України на сході.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН