Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсонщини допомагають Авдіївці

Про те, що жителі Голопристанщини допомогли постраждалим в Авдіївці повідомила на Фейсбуці Голоспристанська райдержадмінітрація. У повідомленні йдеться про те, що багато небайдужих людей з цього району Херсонщини взяли активну участь у зборі гуманітарної допомоги:

 – Завдяки вашій допомозі Голопристанщина не залишилася осторонь та долучилася до доброї справи, показала свою небайдужість до проблем мирних українців.
Діяльно посприяв у зборі гуманітарної допомоги жителям Авдіївки Центр допомоги учасникам АТО при Голопристанській районної державної адміністрації в особі Каракіної Віри Кимівни.
Зворушило ставлення та активна участь учнів загальноосвітніх навчальних закладів району у даних заходах. Відділ освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації вміло координував збір гуманітарної допомоги по школам.

Також висловлюємо подяку Голопристанському районному військовому комісаріату за надання приміщень для зберігання вантажу та Голопристанській районній раді за наданий автотранспорт.

Було повідомлено, що у зборі допомоги активну участь приймали голови сільських рад, директори шкіл та дитячих навчальних закладів, приватні підприємці, громадські організації району.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН