Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці провели в останню дорогу воїна Веніаміна Куликова

Херсонська земля вже вкотре прощається зі своїми синами – захисниками України.

Сьогодні у Стретенському Кафедральному Соборі відбулися прощання з героєм та похорони, санінструктора 21 батальйону «Сармат», херсонця Веніаміна Кулікова, який героїчно загинув в зоні проведення АТО вночі 2 січня.

Куликов Веніамін Сергійович, 1982 р.н., раніше служив у 93 бригаді, а згодом підписав контракт та служив в 21 батальйоні.

Ще тільки влітку 2015-го всією Херсонщиною вітали його з одруженням. Це було перше весілля під час війни, а зараз без батька залишилися двоє маленьких дітей.

Провести Веніаміна в останній путь та віддати шану Герою зібралися сотні мешканців Херсона, керівництво області та міста, товариші по службі, родичі та друзі.

У прощальному слові перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова наголосила, що всі ми в неоплатному боргу перед Веніаміном та перед усіма, хто віддав життя заради того, щоб ми жили у мирі та спокої: «Ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб загибель всіх наших земляків і тисяч українських героїв не була марною».

Під час громадської панахиди люди стали на коліна на знак пошани перед звитягою, мужністю та патріотизмом загиблого воїна, скандуючи «Герої не вмирають!».

Світла пам’ять світлій людині. Вічна слава Герою!

сайт ХОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН