Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кращі баскетболісти Нової Каховки

З 12 до 15 грудня у Новій Каховці проводилася відбіркова першість з ігрових командних видів спорту серед школярів.

Як розповіла начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран, у змаганнях взяли участь учні усіх шкіл міста. Раніше відбулися ігри з міні-футболу серед юнаків та дівчат. А у четвер, 15 грудня, у спортивній залі ЗОШ №1 змагалися баскетболісти.

В ході тривалих і захоплюючих спортивних «баталій» першими стали учні ЗОШ №3. На другому місці – перша  школа, на третьому – гімназія і на четвертому – спеціалізована ЗОШ №8. На лаві вболівальників хїлопців підтримували  їхні однокласники разом із міським головою Володимиром Коваленком та депутатом Віталієм Перетятьком. Після гри діти отримали заслужені нагороди і солодкі призи.

Планується, що у січні наступного 2017 року пройдуть загальноміські змагання з волейболу. Наталія Таран подякувала адміністраціям двох шкіл – першої та восьмої за надання можливості провести змагання у спортивних залах, а також спонсорам – депутатам Віталію Перетятьку, Сергію Хоменку, Олександру Афанасьєву та клубу «Бодрячок» (В. Дяглєв).

Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН