Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Справа депутата – відповідальність на чотири роки за життя громади, а не можливість ділити її гроші, – Олександр Сидоренко

Депутат шести каденцій Херсонської обласної ради, підприємець Олександр Сидоренко вважає, що народні обранці всіх рівнів не займаються розвитком економіки, а їх цікавить, перш за все, процес розподілу бюджету. На початку незалежності перші три каденції обласних депутатів займались тим, що відшукували шляхи наповнення казни.

«Грошового обігу тоді не було. Існував тотальний бартер. І хто як міг, заробляв кошти. Ось тоді й був розвиток реальної економіки. Зі зростанням економічних показників змінювалась психологія депутатів: економіка ставала вторинною, примарною, реальним був бюджет. І всі почали його ділити, вважаючи це головним своїм завданням», – проаналізував Олександр Сидоренко.

Для того, аби ситуація в економіці покращилась, треба, за думкою Олександра Миколайовича, по-перше, обирати депутатів, котрі пропонують конкретні кроки в реальному секторі: створення робочих місць, сприяння розвитку малого та середнього бізнесу, тобто – тим, як, власне, наповнити бюджет. По-друге, контролювати обранців і вимагати конкретних результатів.

«Бачимо розчарування, низьку явку на вибори. Тому що депутати не відповідають за виконання своїх передвиборчих обіцянок, які з часом забуваються. Справа депутата – відповідальність на чотири роки за життя громади, а не можливість ділити її гроші», – підсумував Олександр Сидоренко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН