Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеський суддя задекларувала мільйонні подарунки від мами

Суддя Комінтернівського районного суду Одеської області Юлія Аблова задекларувала дві 140-метрові квартири у Києві й Одесі, автомобіль PORSCHE PANAMERA та високошвидкісний катер.

Про це повідомляє проект «Народне НАЗК», – пише Bihus.info.

До призначення суддею, Аблова працювала прокурором Місцевої прокуратури №3 Одеської області.

Згідно декларації, неповнолітній син Аблової Матвій є власником 141-метрової квартири у Києві вартістю понад 5,8 млн гривень. Також у користуванні судді перебуває квартира поблизу Французького бульвару Одеси площею 144 кв. м, записана у декларації на матір та свекруху судді. Сама Юлія Аблова володіє машиномісцем у тому ж будинку.

У 2012 році Аблова придбала PORSCHE PANAMERA 4. На її 20-річного сина Івана оформлений високошвидкісний катер BRIG EAGLE 645 L вартістю близько 300 тис. гривень.

Окрім того, у листопаді 2016 року Аблова придбала квартиру площею 197 кв. м у одеській новобудові бізнес-класу за адресою провулок Каркашадзе, 9.

За місяць до того, одеську квартиру, оформлену на матір та свекруху, за договором купівлі-продажу переписали на сина Матвія.

Батьком синів Юлії Аблової є заступник голови Окружного адміністративного суду м. Києва Євгеній Аблов. Вони також вказані в його електронній декларації за 2015 рік. Проте у своїх деклараціях ні Юлія, ні Євгеній Аблови не вписують один одного як чоловіка або дружину. Одночасно з цим на своїй сторінці в Facebook Юлія Аблова вказала інформацію, що одружена.

Як раніше повідомляло інтернет-видання «Наші гроші», на матерів суддів Валентину Аблову та Світлану Воробйову записаний триповерховий котедж площею 274 кв. м. Сам же Євгеній Аблов, згідно декларації, жодним рухомим чи нерухомим майном не володіє.

Також 12 жовтня 2016 року обоє суддів подали електронні декларації про суттєві зміни в матеріальному положенні. Згідно них, кожен отримав по 1,5 млн гривень грошових подарунків від своїх матерів.

Інформатор

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН