Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи міський голова Херсона дотримається свого слова?

Сьогодні херсонський громадський активіст Юрій Пекеліс повідомив на своїй Фейсбук сторінці про те, що мав зустріч із міським головою Херсона. Приводом для цього стала історія із закупівлею б/у тролейбусів, що були випущені у 90-х роках, КП “Херсонелектротрансом”, яке очолює депутат міської ради Єгор Устинов.

Громадські активісти Херсона вже неодноразово намагалися привернути увагу Володимира Миколаєнка до того факту, що ця угода має корупційний підтекст. Мер Херсона своєї офіційної позиції з цього приводу поки не висловив, але знаходив час на супроводження Устинова на прес-конференції, де останній робив гучні заяви щодо політичного переслідуваня своєї особи. 

Під час зустрічі Юрія Пекеліса і Євгенії Вріліч із Володимиром Миколаєнком, громадські активісти навели кілька фактів, що викликають сумніви у чесності дій голови “Херсонелектротрансу” і спитали, що робитиме міський голова, у разі доведення, що певні оборутки із місцевим бюджетом за участі Єгора Устинова все ж мали місце.

Після зустрічі, як повідомив Юрій Пекеліс, є кілька результатів: “1. Мер напише з цього приводу лист до Держфінінспекції. Перед відправкою пообіцяв скинути мені, щоб не пропустили ніякий фактаж. 2. В разі підтвердження фактів – кадрові рішення”, – написав громадський активіст на своїй Фейсбук сторінці.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН