Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські депутати заборонили нові тарифи на комуналку

Депутати міської ради заборонили теплогенеруючим і енергопостачальним підприємствам застосовувати ціни і тарифи на житлово-комунальні послуги на території Миколаєва, встановлені з 1 липня цього року.

Про це повідомила прес-служба Миколаївської міськради

«10 листопада під час позачергової сесії міської ради депутати прийняли рішення заборонити теплогенеруючим і енергопостачальним компаніям застосування  в місті Миколаєві цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, а саме: електричну енергію, природний газ, теплову енергію, централізоване водопостачання та водовідведення, встановлені з 1 липня 2016 року», – йдеться у повідомленні.

На думку депутатів, такий крок треба зробити для забезпечення соціального захисту населення.

У свою чергу, міський голова Олександр Сєнкевич зазначив, що приймати подібні рішення міська рада не може – за законодавством у неї на це просто немає повноважень. Крім того, депутати не можуть втручатися у господарську діяльність підприємств.

Попри це, рішення було прийнято переважною більшістю голосів.

Як уже повідомляв Укрінформ, у серпні цього року депутати Миколаївської міськради прийняли звернення до Кабміну, де вимагали встановити заборону на введення в дію з 1 липня 2016 року цін і тарифів на житлово-комунальні послуги.

Укрінформ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН