Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Експеримент із реверсивним рухом у Запоріжжі визнали невдалим

Експеримент з реверсивним рухом в обласному центрі, який запровадили сьогодні, 2 листопада, виявився невдалим. Про це вже заявили очільник ЗОДА Костянтин Бриль, з чиєї ініціативи й було організовано такий рух, та мер міста Володимир Буряк, який звинуватив поліцію у транспортному колапсі в місті та заявив, що з ним це рішення не узгоджувалося, повідомляє портал Depo.Запоріжжя.

Гучні заяви пролунали через те, що впровадження реверсивного руху на мосту Преображенського та на греблі Дніпрогесу призвело до величезної пробки на греблі.

При цьому, коментуючи експеримент, Бриль заявив, що від реверсивного руху не відмовляються, адже він існував і раніше, просто треба знайти оптимальний варіант організації.

Буряк у свою чергу зазначив, що заборонив Нацполіції проводити подібні експерименти.

Нагадаємо, сьогодні, з 7-ї години до 9-ї години ранку на мосту Преображенського впровадили односторонній рух транспорту: відкрили всі смуги для руху з мікрорайону Хортицький до центру міста, а на греблі Дніпровської ГЕС у ці години відкрили три смуги для руху в одну сторону – з правого берега на лівий. Це і призвело до величезних пробок.

Ідея впровадження реверсивного руху виникла через чисельні скарги запоріжців, що у години пік не можна дістатися з одного берегу Дніпра на інший. 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН