Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині заступники міністрів вчать чиновників працювати і дивуються постійним мінуванням

У роботі колегії ОДА беруть участь заступник Міністр інформполітики та заступник Міністра оборони України

Розпочалося засідання колегії Херсонської ОДА, у порядку денного якого 6 питань.
Серед них: Про готовність підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери області до проходження осінньо-зимового періоду 2016/17 року; Про стан виконання завдань з відбору кандидатів для проходження військової служби за контрактом; Про роботу місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування області щодо виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».
Протокольно розглянуть питання: Про стан реалізації в області актів і доручень Президента України, Кабінету Міністрів України щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді в області; Про роботу Головного управління Держпродспоживслужби у Херсонській області з питань профілактики заразних хвороб тварин та попередження ускладнення епізоотичної ситуації; Про роботу районних державних адміністрацій та міськвиконкомів щодо інвентаризації сфери фізичної культури і спорту області.

У засіданні беруть участь заступник Міністра інформаційної політики України Артем Біденко, заступник Міністра оборони України Ігор Долгов, перший заступник голови облради Василь Зеленчук, депутати обласної ради.

Вже традиційно для Херсонщини, під час засідання було повідомлено про замінування будівлі, через що чиновникам довелося перерватися. Після перевірки, вони знову повернулися до своїх справ.

Херсонська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН