Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у Миколаєві оголосять новий набір до Нацполіції

Сьогодні у Миколаєві оголосять новий набір до Національної поліції, у зв’язку із звільненням поліцейських через події у Кривому Озері, коли під час затримання поліцейськими загинув місцевий житель. Про це під час презентації офісу Управління забезпечення прав людини сказала глава Нацполіціі Хатія Деконаідзе, передає кореспондент УНН.

“Наша реакція було миттєва, я особисто приїхала і звільнила весь керівний склад Миколаєва. Сьогодні буде оголошено про новий набір у Миколаєві. Пан Мороз оголошує конкурс”- сказала Х.Деконаідзе.

Також вона зазначила, що новий тимчасово виконуючий обов’язки начальник райвідділу у Кривому Озері Юрій Мороз працює задовільно.

“Райвідділок (у Кривому Озері – ред.) розформовано. Вчора мені доповіли, що новий начальник райвідділу у Кривому Озері працює нормально, але ми будемо моніторити ситуацію”, – додала вона.

Нагадаємо, 24 серпня помер Олександр Цукерман під час затримання правоохоронцями, за цим фактом було призначено службове розслідування.

Прокуратура назвала попередню причину загибелі жителя Кривого Озера — чоловік загинув від внутрішньої кровотечі, внаслідок пострілу з травматичної зброї в район серця.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН