Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївський герой АТО повів кохану під вінець

Неймовірна історія героїзму, волі до життя і справжнього кохання придбала новий виток. Вадим Мазниченко, герой АТО, що втратив в боях руку і ногу, що пройшов складний шлях протезування і реабілітації, повів свою кохану під вінець, передає Depo.Миколаїв.

Він з Очакова, вона з Черкас. Чоловіком і дружиною вони стали в Одесі. Вадим і Яна розписалися в Будинку одружень. Їх привітали волонтери та громадські працівники, що стали за останні два роки для хлопців по-справжньому близькими людьми. Встати на ноги Вадиму допомогли лікарі, волонтери військового госпіталю, держава і благодійний фонд “На благо Одеси”.

Хлопець гідно впорався з періодом протезування і реабілітації в Сполучених штатах Америки. Там Вадим встиг освоїти адаптований велосипед, він плавав на каяках, катався на сноуборді і на лижах. У жовтні знову полетить у США, щоб взяти участь в марафоні і пробігти 10 миль.

Сьогодні герой мріє створити в Одеській області спортивно-реабілітаційний центр для ветеранів АТО і учасників бойових дій. Окрилений любов’ю до життя і дружині Вадим впевнений, що при невеликій підтримці зуміє втілити задумане.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН