Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині у Новій Каховці запрошують на «Тиждень доброго кіно просто неба»

Усіх охочих новокаховчан запрошують на цікаву і безкоштовну подію: «Тиждень доброго кіно просто неба», який розпочинається вже завтра і триватиме з вівторка 16 серпня по суботу 20 серпня. З ідеєю організації такого дійства виступила Церква Різдва Христова, яка на минулорічний День незалежності вже дарувала гостям та мешканцям міста кінопоказ просто неба на одній з центральних площ Нової Каховки.

Цього року організатори обіцяють більш широку та насичену програму, яка включатиме  не лише показ фільмів, а й оригінальну фотозону, затишну атмосферу вуличного фестивалю, прохолодні напої, чай, каву, смаколики та щоденний розіграш призів – безкоштовний похід на двох до найкращої кав’ярні «COFFEE CITY» та квитки на двох до Кінопалацу «Юність». Свої двері «Тиждень доброго кіно просто неба» гостинно відчинятиме о 19.30.  Перегляд фільмів заплановано розпочинати о 20.15.

Перегляд фільмів під відкритим небом став популярним в багатьох країнах світу, адже це є гарною можливістю урізноманітнити своє дозвілля, провести вечір на свіжому повітрі зі своїми друзями або родиною, насолодитись останніми днями літа.

Тож, не пропустіть! Для більш зручного перегляду беріть з собою пледи, на випадок прохолоди, а також підстилки, каремати або розкладні стільці. Якщо ж у вас їх немає – не біда! Ми спробуємо забезпечити вас стільцями та лавками! – повідомляють організатори на своїй сторінці в соц.. мережі.

Коли? Щовечора з 16 по 20 серпня з 19.30.

Де? Паркова зона Церкви Різдва Христова (пр.. Перемоги 2а).

Вартість? Безкоштовно.

Що в програмі? Натуральні прохолодні лимонади, кава, печиво, безкоштовний чай, фотозона, кінопоказ, розіграш призів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН