Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новому Бузі на Миколаївщині комунальники влаштували стихійні звалища

Міське господарство з комунальних послуг саме створює несанкціоновані звалища на території Нового Бугу та за його межами!

Журналіст отримав інформацію про утворення сміттєзвалища комунальним господарством міської ради. Люди повідомили що сміття прибране по вулиці Гребеннікова вивезли на територію поблизу колишнього аеродрому.

Запросивши з собою депутатів міської ради Крикуна Віталія та Кіяновського Олександра ми виїхали на власні очі побачити що ж коїться за містом.

На місце звалища відходів прибула комісія Новобузької державної адміністрації з техногенних ситуацій.

Це лише одне з трьох звалищ організованих Новобузьким міським комунальним підприємством про які повідомили дописувачі. В пошуках керівника комунального підприємства ми відправилися на місце звідки можливо це сміття привезли, — на вулицю Гребеннікова.

З депутатами та комісією Новобузької державної адміністрації, голава комісії Петраковський Михайло Володимирович, ми побували на звалищі побутових відходів створених в центрі міста Новий Буг комунальниками, це несанкціоноване звалище вже багато років лежить в центрі міста, і може створите техногенну катастрофу бо поряд заправна станція. Звалище несе собою санітарну, техногенну небезпеку.

Наступним місцем зупинки стало офіційне сміттєзвалище міста. І в цьому місті панує безлад, ніхто звалище не контролює, сміття виражають на під’їдні шляхи.

Як не намагався я отримати коментар цієї катастрофічної злочинної ситуації від міського голови Лагодієнка Максима це мені не вдалося. Міський голова дуже зайнята людина і виділити пару хвилин уваги відповідям на питання які потребують негайного вирішення у нього не знайшлося.

Свої запитання я залишив працівникові міської ради по зв’язка зі ЗМІ але замісті відповіді з мене почали вимагати якусь ліцензію, і піддавати сумніву мою діяльність, уникаючи відповіді на питання про смітникию.

Миколаївська Правда

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН