Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні з’явився «квітучий» прапор України

Зранку, на Потьомкінську площу біля обласного музично-драматичного театру ім. М.Куліша прийшло близько 50 людей, які взяли участь у висадці квітів.

Серед них депутати міської ради, представники громадських організацій, органів влади, різних політичних сил, лікарі, волонтери.

Захід приурочений до 25 річниці Незалежності України. Кожен охочий міг долучитися до цієї всеукраїнської акції і посадити жовті чорнобривці та блакитні петунії.

Ініціювали цей захід харківські активісти, об’єднавши північ і південь, захід і схід нашої держави. “У різних куточках нашої країни будуть висаджені «живі» національні прапори загальною площею 15 000 м2, з подальшою реєстрацією у Книзі рекордів Гіннеса. Завжди приємно проводити такі заходи, бо вони об’єднують представників органів влади і громади», – прокоментувала секретар Херсонської міської ради, організатор акції у Херсоні Олена Урсуленко.

урс 111

Мабуть, символічно, що активно підтримали цю ідею і представники Херсонського міського Меджлісу кримськотатарського народу. “Такі символи мають велике значення в житті кожної громади. Це тільки здається, що жителі не помічають таких дрібниць. “Живий” прапор України ще раз підкреслює патріотизм жителів нашого міста і його красу. Якщо такі заходи – системні, то вони впливають на свідомість людей“, – підкреслив керівник цієї організації Ібрагім Сулейманов.

WP_20160723_09_23_27_Pro

Квіти, які і символізуватимуть державний стяг, надіслані волонтерами з Голландії в знак підтримки боротьби нашого народу за єдність і незалежність України.

WP_20160723_08_15_16_Pro

WP_20160723_08_24_12_Pro

WP_20160723_08_27_23_Pro

урс боком

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН