Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Тобі, Україно, наші шана й любов”. Новокаховчани відсвяткували День Незалежності

24 серпня, новокаховчани, як і всі українці, відзначили  26 річницю Незалежності України. 

За традицією, святкування розпочалося зі спільної патріотичної ходи: згуртувавшись у довжелезну колону,  містяни крокували урочистою ходою від стадіону “Енергія”  до головної площі Нової Каховки, повідомляє НК Онлайн.  

Попереду – керівництво міста, представники духовенства, депутати, громадські активісти. Разом з усіма йшли  і ті, кому  ми завдячуємо мирним небом над головою, – військовики, учасники й ветерани АТО.  До глибини душі зворушувала малеча, яка у своїх  строкатих костюмах, з прапорцями у руках, також прямувала у процесії.

За традицією, на головній площі урочистості розпочалися зі спільного виконання державного Гімну. Зі сцени присутніх привітали міський голова Володимир Коваленко, керівник громадської організації учасників та ветеранів АТО “Біла стріла” Дмитро Марков, секретар Новокаховської єпархії отець Миколай.

Згодом присутніх містян та гостей чекало ще багато приємних сюрпризів: виступи творчих колективів, нагородження, вітання, фестиваль українських страв, виставка декоративно-ужиткового мистецтва та багато чого іншого.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН