Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міністерство оборони та облрада не можуть поділити аеропорт “Миколаїв”

В Міністерстві оборони спростували інформацію про відмову від аеропорту та назвали прес-службу облради “неперевіреним джерелом”.

Вчора прес-служба Миколаївської облради розповсюдила заяву заступника голови облради Михайла Соколова, в якого нещодавно проводили обшуки по справі Романчука, що Міністерство оборони більше не претендує на миколаївсий аеропорт, передає Depo.Миколаїв.

Відбулося засідання примирної комісії для вирішення колективних трудових спорів між найманими працівниками та комунальним підприємством “Міжнародний аеропорт “Миколаїв” під головуванням в.о. начальника відділу Національної служби посередництва та примирення в Миколаївській області Світлани Загрибайленко.

Члени примирної комісії запросили першого заступника голови Миколаївської обласної ради Михайла Соколова, який запевнив про неможливість передання аеропорту Міністерству оборони: “Хочу вас запевнити, що домисли щодо можливої передачі комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Миколаїв” до Міністерства оборони вичерпані. Ми отримали офіційну відповідь від Міністра оборони про те, що вони вивчили це питання і вважають, що їм достатньо двох військових аеродромів в Кульбакіно та Вознесенську для штурмової авіації. Тому це питання, завдяки зусиллям керівництва обласної ради, на сьогоднішній день знято”.

Пізніше в Міністерстві оборони спростували дану інформацію та назвали прес-службу облради “неперевіреним джерелом інформації: “Міністерство оборони України спростовує інформацію, поширену у засобах масової інформації, щодо заяв деяких політичних сил про відмову оборонного відомства від КП “Міжнародний аеропорт “Миколаїв”. Дана інформація не відповідає дійсності. Просимо представників ЗМІ користуватися інформацією з офіційних джерел та не поширювати завідомо хибні дані”.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН