Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гордєєв жорстко розкритикував Юлію Тимошенко. Про це він написав на своїй сторінці у ФБ

«Я зазвичай ніколи не займаюся обговоренням людей, яких немає поряд зі мною. Але коли Юлія Володимирівна прилетіла на чартерному літаку в аеропорт Херсона, який ми запустили, проїхала по дорозі, яку ми сьогодні будуємо, приїхала в клуб в селі Станіслав, який ми відремонтували і зробили там опалення, а потім вийшла на центральну площу і моє прізвище згадала в негативних тонах, то я терпіти таких речей не буду!»

Губернатор Херсонщини написав, що його надзвичайно обурює, коли люди, що користуються приватними літаками, намагаються навчити херсонців, як їм треба жити.

«Я звертаюся до всіх земляків. Шановні друзі, ми маємо розуміти, хто є хто на нашій херсонській землі. Сьогодні на Херсонщину приїжджають багато політичних лідерів, тому що їм потрібні штики в парламенті, щоб будоражити країну. Їхні інтереси зосереджені на вул. Грушевського, де вони своїми іграми добиваються політичних та фінансових вигід. Ніхто з цих набридлих політиків не буде перейматися будівництвом доріг на Херсонщині, підготовкою до опалювального сезону, меліорацією та проблемами сіл. Це все одно будемо робити ми з вам. Тому нам потрібні люди, які мають свою позицію, які довели, що вони варті того, щоб захищати інтереси рідної області. Саме такі люди нам потрібні в українському парламенті», – продовжив Андрій Гордєєв.

Окремо голова області зупинився на питанні ціни на газ, зазначивши при цьому, що зараз суспільство дурять, говорячи, ніби найдешевший газ був за часів прем’єрства Юлії Тимошенко.

«Такого немає і не було. І правда одна: це Тимошенко укладала з Путіним найдорожчі контракти на поставку газу за ціною 450 доларів за тисячу кубів. У парламенті я очолював підкомітет із державного боргу і проводив через парламент закони, які дозволяли нам видавати державні гарантії і купувати газ не в Росії, не в Путіна, з яким укладала контракт Юлія Володимирівна, а навпаки – в Словенії і в Європі. Я особисто п’ять разів виходив на трибуну парламенту доповідати цей закон і його постійно ламали. Хто не голосував? Опозиційний блок і фракція пані Юлії. І з приводу тарифів. На сьогодні для Херсонської області передбачено 887 мільйонів гривень на компенсацію субвенцій по субсидіям. Людям треба йти і оформляти субсидії. Але інші політичні сили зараз нав’язують людям свої страхи, щоб в короткий термін отримати максимальні політичні дивіденди перед виборами. Із 887 мільйонів гривень сьогодні уже 487 мільйонів освоєно херсонцями, тобто половина», – розповів губернатор Херсонщини

Очільник області повідомив, що уряд останнім часом підвищив субсидії на 86 млн.грн для Херсонської області. І що зараз кожен громадянин без проблем може вирішити питання субсидій через відділи соціального забезпечення.

«Саме тому рішенням колегії під моїм головуванням ми доручили, що районні совбези мають сьогодні організувати чергування у вихідні дні, щоб людина могла витратити 15 хвилин, прийти написати заяву і декларацію, і отримати субсидію. Навіщо тоді сьогодні будоражити людей? Відповідь проста: для отримання політичних вигід» – написав Андрій Гордєєв.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН