Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні на Херсонщині відзначають День захисту дітей

Білозерський район на Херсонщині зустрів День захисту дітей танцями, піснями і святковою ходою. Додатковою приємністю стало морозиво для учасників свята.

“Заходи, присвячені цьому улюбленому для всіх дітей святу, у смт Білозерка традиційно мають «родзинку». Сьогодні все розпочалося з урочистої ходи.

Діти вишикувалися в колони, переодягнулися в тематичні костюми і представили ті позашкільні заклади, які відвідують у вільний від навчання час.

На ході були представлені, зокрема, Білозерська станція юних техніків, Центр дитячої та юнацької творчості, обласна федерація боксу, Білозерська районна станція юних натуралістів, Мала академія наук”, – повідомляє Херсонська обласна рада на Facebook сторінці.

день дет хер5

Учасники районного конкурсу “Дитина року – 2016” отримали грамоти від голови обласної ради Андрія Путілова, який у своїй промові побажав дітям гарно навчатися і прагнути нових висот.

Після “офіційної” частини, дітям та їх батькам презентували концертну програму. Насамкінець – морозиво кожному маленькому учаснику свята.

день детей хер2

день детей хер3

день детей хер4

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН