Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українці вшановують матерів. Найемоційніше свято Херсона

Сьогодні 5 травня, у Корабельній районній у місті Херсоні раді, відзначали День матері.
На торжество, яке було організоване з ініціативи голови районної у місті Херсоні ради Наталії Чорненької, запросили багатодітних матерів, матерів – героїнь, активісток жінок-матерів, майбутніх матусь, дружин та матусь наших захисників та воїнів, які загинули в АТО. Дякували матерям представники обласної та міської влади, військовики, отець Андрій Калита. Вручали грамоти, подарунки, а ще творчі колективи, дітки підготували з нагоди свята концерт для гостей.
Кожна дитина має право на сім’ю – на люблячих тата, маму. Віддати частину власної душі, дати родину дітям – сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, може не кожен. Адже тут потрібна і небайдужість, і любов, і терпіння, і готовність багато працювати.

Почесні грамоти обласної ради вручили особливим трьом людям, які саме такі – доброзичливі, чуйні та відповідальні.

Любов Дмитрієва виховує 4 дітей – двох хлопчиків і двох дівчаток. Найстаршому зараз 16 років, наймолодшій – 9 років. Тетяна Переверзєва стала опікуном для двох дівчаток – підлітків, які називають її мамою.

Ще одна непересічна людина, якій вручили, згідно розпорядження голови обласної ради, Почесну грамоту облради – Віктор Циба. У 2009 році він був призначений опікуном дитини, 1999 року народження, позбавленої батьківського піклування. Тепер хлопець уже навчається у ліцеї, виховує його Віктор Кирилович сам, замінивши йому і матір, і тата.

день м 2 день м 3 день м 4 день м 5 день м 6

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН