Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нові «сторінки» «Великої книги читацьких рекордів Херсонщини»

Церемонія нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2016» – «Велика книга читацьких рекордів Херсонщини» відбулася 21 квітня об 11:00 у великій залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, за адресою вул. Гімназична, 21.

Журі конкурсу на всіх його етапах (бібліотечному, районному, обласному) враховували кількість прочитаних учасниками книжок, зокрема сучасної української літератури, а також оцінювали відгуки та презентації улюблених книг – творів сучасної української прози для дітей, начитаність та ерудованість конкурсантів.

Переможцями конкурсу «Найкращий читач 2016 року» у Херсонській області стали:

І місце
Супрун Тимофій, учень 6 кл. Каховської ЗОШ №4
Уманський Андрій, учень 7 кл. Скадовської ЗОШ №3

ІІ місце
Бабич Сергій, учень 6 кл. ЗОШ №5, м. Херсон
Хохлов Олександр, учень 7-в кл. ЗОШ №26, м. Херсон

ІІІ місце
Бурятинська Ганна, учениця 6-в кл. ЗОШ №27, м. Херсон
Волощук Ангеліна, учениця 7 кл. Каховської гімназії

Районні бібліотеки, читачі яких стали переможцями конкурсу були нагороджені книжковими подарунками. Книжковий подарунок дістався і найактивнішій бібліотеці-організатору змагання у своєму районі – Чаплинській дитячій бібліотеці на чолі з Бугайовою Лідією Павлівною.По завершенні свята бібліотека ім. Дніпрової Чайки організувала для дітей ще й ігрову програму – флеш-моб «Читай українське!» та літературно-пригодницький квест по бібліотеці, а також літературно-історичний екскурс Херсоном.

 

 

http://www.library.kherson.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН