Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Антонівці вітали педагогічний колектив із зимовим святом

Повідомила на Фейсбуці Галина Лугова:

 – Свято Водохреща надовго запам’ятається ветеранам освітньої галузі, гостям, учням та їх батькам. Цього дня за ініціативи ГО «Асоціація педагогічних працівників закладів освіти м. Херсона» її голови Верещаки Тамари Юріївни, за підтримки депутата Херсонської обласної ради Юрія Рожкова та депутатів Херсонської міської ради Галини Лугової та Ольги Маринчук відбулася зустріч ветеранів освітянської ниви у Антонівській «Зеленій школі» №21.

Вже другий рік поспіль освітяни, які присвятили все своє життя навчанню та вихованню підростаючого покоління, збираються в дружньому колі. Свято подарувало усім багато приємних миттєвостей, спогадів, які перепліталися з пісенними і віршованими привітаннями,концертними номерами, розмаїттям зимового обрядового фольклору: виступом вертепу, колядками, віншуваннями від учнів Антонівської школи № 21.

Було багато вітань і поздоровлень від голови секції дошкільниківШапошнікової Наталі Миколаївни,Поперечнюк Інни Вікторівни, директора НВК №7 Херсонської міської ради, Петрова Валерія Федоровича, доцента кафедри педагогіки і менеджменту освіти КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти».

Настоятель храму Антонія Києво-Печерського священник Георгій Гуляєв привітав присутніх зі святом:«Сьогодні мені особливо приємно вітати ветеранів педагогічної праці в день великого християнського свята Хрещення Господнього. Коли я йшов до цієі зали, то бачив ваші щирі очі, що якось особливо, по-батьківські, дивилися на школярів. Свого часу ви віддали багато сил і енергії на виховання тих, хто нині працює на благо нашої країни. Зараз ці люди захотіли і організували для вас зустріч. Я ж особисто хочу привітати вас зі святом Хрещення, як його ще називають Богоявленням та святом Просвіщення. Нехай Господь жалує вам міцне здоров’я та ще багаторадісних подій в житті».

Приємною несподіванкою для ветеранів освітянської ниви було те, що отець Георгій Гуляєв працює вчителем біології у цьому навчальному закладі.

Директор школи Галина Лугова організувала цікаву подорож-екскурсію по школі, поділилася досягненнями вихованців та педагогічного колективу. Кожен ветеран педагогічної праці не залишився поза увагою.

Зустріч за чашкою чаю та солодощами пройшла на високій емоційній ноті, в теплій атмосфері затишку і любові, адже зустрілися люди, за плечима яких великий педагогічний досвід і ті, хто зараз надають знання, любов і турботу дітям.

Тригодинна зустріч пролетіла як одна мить, але в цьому році це лише початок спілкування, нових вражень та ідей тому, що професія вчителя живе вічно!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН