Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Путінську пропагандистку, затриману в Одесі, викинули з України

В Одесі на Куликовому полі правоохоронці затримали та депортували до Придністров’я жительку Бендер Ангеліну Крамчанинову, відому також під ім’ям Анжела Візій, повідомляє ГО “Оберіг”, про це пише видання Знай.ua.

Цю провокаторку неодноразово помічали на проросійських мітингах в місті. Анкета на Крамчанинову міститься в базі сайту “Миротворець”

Крамчанинова отримала українське громадянство в 2014 році. Неодноразово була помічена в Одесі в ролі учасниці проросійських мітингів. За даними активістів центру “Миротворець”, підтримує відносини з бойовиками Донбасу.

“Її кар’єра почалася з початку 2014 року. Улюблені теми – рускій мір, «святе православ’я» і «Ми одесити, а вони приїжджі…». Сама Ангеліна є мешканкою так званої «ПМР», уродженка міста Бендери. Одесу вона відвідує строго в дні масових заходів сепаратистського спрямування”, – повідомили в  ГО “Оберіг”.

Однак цього разу під час перевірки документів вона не змогла пред’явити свій паспорт, тому її депортували до Придністров’я, звідки вона родом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН