Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі дочка обвинуваченої у справі про смерть немовляти розказала свою версію подій

Під час судового слухання у справі про смерть дитини в квартирі приватної доглядальниці у Запоріжжі, дочка обвинуваченої озвучила свою версію подій того дня.

За словами Наталії, дочки 51-річної “няні”, вона була присутня в квартирі по вулиці Авраменка, коли дитина померла. Дівчина каже, що намагалася викликати швидку, коли стало зрозуміло, що дитині погано, але лікарі не встигли приїхати вчасно.

Також дівчина пояснила, навіщо її матір клала подушку на обличчя дитини, що видно на відео опублікованому адвокатом батьків загиблої дитини Теймуром Мамедовим:

“Вона вдягнула її (подушку – прим.), на підборіддя (дитині – прим.). Це не подушка. Береться маленький рушничок, і беруться пелюшки. Береться і одягається, і ззаду зав’язується, щоб дитина була із рівною спинкою, щоб не було горбу”.

На відео також потрапив момент сварки між дочкою обвинуваченої та родичами батьків дитини (присутня нецензурна лексика). Відео опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці журналіст Сергій Мазуренко.

https://www.facebook.com/100001452146669/videos/3413655978692773/

 

29 травня о 8:50 Аліна Гак віддала свою однорічну доньку приватній доглядальниці на пробний день. За годину Аліні зателефонувала жінка та повідомила: «Ваша дитина не дихає». Коли жінка із чоловіком приїхала на вулицю Авраменка, де знаходився приватний дитячий садок, дитина вже померла. Відкрите кримінальне провадження за 2 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство).

4 червня було опубліковане відео з камери спостереження, на якому видно, як доглядальниця закриває обличчя дитини подушкою. Жінка та її дочка запевняють, що це спеціальна подушка для підтримки голови дитини.

5 червня власницю нелегального приватного дитсадка, взяли під варту на два місяці, до 2 серпня. Адвокат підозрюваної наполягав на тому, що стався нещасний випадок, у той час як захист потерпілої сторони наголошував, що в даному випадку йдеться про жорстоке поводження з дітьми, а тому запобіжним заходом може бути лише тримання під вартою. У підсумку, суд задовольнив клопотання адвоката батьків загиблої дитини.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН