Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським школярам влаштували профорієнтаційну екскурсію великим підприємством

Юрій Рожков: “Проводячи профорієнтаційні екскурсії на своєму підприємстві, я допомагаю херсонській молоді вчасно визначитись з майбутньою професією і уникнути помилок юності. А значить – заощадити час для досягнення їх власного успіху.” Про це пишуть на сторінці “Добро переможе – громадська платформа”.

Побували у виробничих цехах з виготовлення побутової хімії “Clime” й учні 6 та 8 класів Херсонської ЗОШ № 16. Директор школи Крістіна Головченко розповіла, що вразило дітей найбільше: “Передусім, процес екологічного миловаріння й фасування у самостійно виготовлену тару. Сподобалась нам і кондиційована система складських приміщень, де техніка вдало замінила людей. Цікаво було дізнатись, як можна заощадити електроенергію на великих закритих територіях. Особливо приємно учнів здивувала турбота підприємця про навколишнє середовище: як під час всіх етапів виробництва продукції, так і вже після нього, безпосередньо у побутовому використанні. Адже, зараз проблема екології постала дуже гостро!

Для наших учнів Юрій Рожков – приклад потужного розвитку і руху вперед. Це людина, яка йде в ногу з часом ще й активно підтримує своїх земляків. Що дуже важливо. Варто вчити дітей на таких добрих прикладах!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН