Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці відбулася Різдвяна зустріч міського голови з працівниками культури

За сталою традицією у Новій Каховці, що на Херсонщині, відбуваються передноворічні зустрічі мера Володимира Коваленка з працівниками різних сфер міського господарства, культури, освіти, повідомляє Online НК.

Але в цьому році зустріч з працівниками культури пройшла напередодні Різдва. На її початку Володимир Коваленко пояснив зміну терміну зустрічі тим, що напередодні Новорічних свят всі працівники закладів культури постійно заклопотані і вільного часу, навіть на спілкування з мером, не у всіх вистачає.

А ось після Новорічних свят можна вже і самим трохи посвяткувати…

На цій зустрічі був і Дід Мороз зі Снігуронькою, були добрі слова і подяка мера всім працівникам за їх нелегку працю з естетичного та культурного виховання підростаючих поколінь мешканців нашої громади.

Вперше у цій зустрічі взяли участь керівники клубних закладів Козацького та Веселого, які тільки увійшли до складу Новокаховської міської ОТГ.

Старожили культурної спільноти Нової Каховки радо прийняли їх до своїх лав і пообіцяли усіляко сприяти у роботі.

Зустріч пройшла у легкій невимушеній обстановці.

А після зустрічі всі розійшлися по робочим місцям, бо Новорічні та Різдвяні святкові заходи у всіх закладах культури Новокаховської  ОТГ продовжуються.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН